Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Johnny English χτυπά για τρίτη φορά εντός του Σεπτεμβρίου

*
Ο πλέον στυλάτος και αναγνωρίσιμος βρετανός κατάσκοπος, Johnny English, θα επιστρέψει ξανά στην μεγάλη οθόνη στις 20 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τα Robin Hood και The House with a Clock in Its Walls. Ο Rowan Atkinson θα είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πλάι του θα βρούμε την γνωστή από το Quantum of Solace, Olga Kurylenko. Πίσω από τις κάμερες, θα σκηνοθετεί ο David Kerr. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2003 στις αίθουσες και κατάφερε να σημειώσει εισπράξεις τετραπλάσιες του μπάτζετ που δαπανήθηκε. Στο καστ βρίσκονταν μεταξύ άλλων, οι John Malkovich και Natalie Imbruglia. Το πρώτο σήκουελ ήρθε το 2011 και ακολούθησε αντίστοιχη πορεία στο box office, αν και η εγχώρια απήχηση της ταινίας έπεσε κατά πολύ. Οι Gillian Anderson, Dominic West και Rosamund Pike έσωσαν την συγκεκριμένη παρτίδα. Τώρα ο Rowan και το υπόλοιπο επιτελείο, εργάζονται πυρετωδώς για το Johnny English 3 και ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*